Over beamerlampenexpert

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Over Beamerlampenexpert


Terug naar Over Beamerlampenexpert

Wie is de beamerlampen expert

Zoals onze naam al zegt, houden wij ons alleen bezig met beamerlampen voor elk type beamer of projectie TV.

Beamerlampenexpert is een online winkel, dat gevestigd is in Haarlem. Al ruim 13 jaar lang zijn wij actief in de lampen branche. Wij leveren (originele) beamerlampen binnen 24 uur door geheel Europa.

Wij beschikken over veel kennis op het gebied van beamers en derhalve ook van beamerlampen. Daarnaast kopen wij lampen rechtstreeks in bij de grote fabrikanten van beamers. Dit betekent korte lijnen, betrouwbare levertijden en een heldere prijsstelling.

Beamerlampenexpert heeft meer dan 11.000 beamerlampen in het systeem staan, waarvan 95% van de beamerlampen direct uit voorraad leverbaar is. Naast ons ruime aanbod aan beamerlampen, bieden wij ook extra service diensten aan.

Extra services

- Wij kunnen speciaal voor u beamerlampen op voorraad nemen. Zo heeft u altijd binnen 24 uur uw gewenste beamerlamp in huis. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. 

- Wanneer een beamerlamp niet voorradig is, kunt u gebruik maken van een van onze bruikleen beamers.

- Lamp vervang service; Wilt u toch liever dat de nieuwe lamp in uw beamer geplaatst wordt door een van onze specialisten? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u hier graag mee. Het installeren van de beamerlamp is ook bij u op locatie mogelijk. Desgewenst kunnen wij uw beamer gelijk van een onderhoudsbeurt voorzien. 

- Spoed bestelling beamerlamp; Heeft u haast met een beamerlamp en moet deze dezelfde dag nog bij u geïnstalleerd worden? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden van onze spoedservice.  

Meerdere beamerlampopties beschikbaar

Bij Beamerlampenexpert vindt u waar mogelijk meerdere opties beamerlampen, zo is er altijd een spoedige oplossing voor u voorradig. Bestel uw beamerlampen online of vraag onze klantenservice naar de opties voor uw beamer.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten en merken beamerlampen die ooit gemaakt zijn. Mocht er een model niet op de site staan, dan wil dat niet zeggen dat wij deze niet kunnen leveren. Neem contact met ons op voor de scherpste prijs.

Reserve lamp

Mocht u recent een beamer hebben aangeschaft, houdt u dan rekening met het feit dat het belangrijkste onderdeel van de beamer, de beamerlamp, een maximaal aantal branduren heeft. Een reservelamp is dan ook zeker geen overbodige luxe.

10 redenen om bij ons te bestellen

Er zijn diverse aanbieders voor beamerlampen, waarom moet u bij nu juist bij ons bestellen? Wij kunnen u 10 redenen opnoemen waarom.

Huidige klanten

Bent u al klant bij ons? Dan staat u bij ons in het systeem en kunnen wij met behulp van uw naam of bedrijfsnaam, gemakkelijk al uw gegevens erbij pakken. Hierdoor hoeft u geen beamertype en merk meer aan ons door te geven, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe lamp. Ook kunt u bij ons een gebruikersnaam en wachtwoord op de website aanmaken, zo heeft u altijd uw oude bestellingen bij de hand en kunt u gemakkelijk nogmaals bestellen of een bestelling herhalen.

Wij verkopen nog veel meer

Voor beamers, beamer accessoires, projectieschermen, interactive whiteboards en veel meer verwijzen wij u naar www.beamerexpert.nl. Wilt u een beamerlamp bestellen, ga dan naar de beamerlampen.

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met  +31(0)23-5517909, gebruik onze live chat button of stuur een e-mail naar de beamerlampen expert. Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over Beamerlampenexpert:

Lees wat klanten over ons schrijven op Trustpilot
Lees wat klanten over ons schrijven op Safe2schop
Testimonials Beamerlampenexpert 
- Cases van onze klanten 
- Onze tevreden klanten

Bent u nog niet overtuigd? Neem dan contact met ons op, wij leggen het u graag uit.

Persoonlijk contact

Wij hebben voor elk onderdeel een expert voor u beschikbaar. Wij stellen u natuurlijk graag aan het team van Beamerexpert voor.

Bekijk hier de medewerkers van Beamerexpert.

Nog vragen?

Heeft u vragen over een beamerlamp, over ons bedrijf of over onze werkwijze? Bel dan even met 023-5517909 of stuur een email naar [email protected]. Wij horen graag van u! 

Meer uit Over Beamerlampenexpert:

Over ons
10 redenen om te bestellen
Keurmerken
Medewerkers
Organisatiegegevens
Onze klanten
Sociale netwerken
Vacatures


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Onze klantenservice staat van 8:30 - 18:00 uur voor u klaar!

Bel +31(0)23-5517909 Stuur ons en e-mail Chat met de expert

 

{/sidebar-right}

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x