Reserve beamerlamp

Reserve beamerlamp

Mocht u recent een beamer hebben aangeschaft. Houdt u dan rekening met het feit dat het belangrijkste onderdeel van de beamer, de beamerlamp, een maximaal aantal branduren heeft. Een reservelamp is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Afzwakken beamerlamp

Het zwakker worden van beamerlampen. Hoe kunt u zien dat de beamerlampen aan het einde van hun levensduur zijn?

- Wanneer het beeld van de beamer letterlijk zwakker wordt.
- Wanneer niet alle kleuren in beeld meer gemaakt kunnen worden of wanneer er gekleurde vlekken in beeld verschijnen, is de beamerlamp vaak aan vervanging toe.
- U kunt een beamerlamp goed vergelijken met een inktcartridge, deze gaat ook vaak zwakker printen of ineens rare kleuren en de verkeerde kleuren printen. Ook deze is dan aan vervanging toe.

Indien er sprake is van bovenstaande punten, dan is het verstandig om een reserve beamerlamp aan te schaffen, zodat u bij het uitvallen van de lamp snel de lamp kunt verwisselen.

Niet uitwisselbaar

Als u een nieuwe beamerlampen wilt kopen, zorg er dan voor dat u de juiste beamerlampen bij de beamer koopt. Beamerlampen zijn meestal niet uitwisselbaar met andere merken of typen beamers. Over het algemeen heeft een goedkope beamerlamp minder lichtopbrengst en de lamp kent een kortere levensduur dan duurdere beamerlampen. Beamerlampen zijn zowel met als zonder behuizing verkrijgbaar.

Levering door heel Europa

Wij leveren elke vervangings- en reserve beamerlamp voor elke data- en videoprojector ooit gemaakt. Is de beamerlamp uit voorraad leverbaar? Dan kunnen wij de beamerlamp binnen 24 uur bij u afleveren. Dit geldt voor de gehele EU.

Wilt u direct een beamerlamp bestellen, selecteer dan hier uw beamerlamp.

Indien u de juiste beamerlamp niet kunt vinden, of u heeft verdere ondersteuning nodig. Bel dan met 023-5517909, gebruik onze live chat button of stuur een e-mail naar de beamerlamp expert.

Gerelateerde onderwerpen:

- Beamerlamp vervangen

- Originele beamerlampen

Video originele vs compatible beamerlampen

Tags: Reserve beamerlamp


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar!

Bel 023-5517909 Stuur ons een e-mail Chat met de expert

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x