Reparatie beamer

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 
{/sidebar-left}{sidebar-right}

Reparatie beamer


Terug naar Garantie

Reparatie procedure

Beamerexpert werkt nauw samen met specialisten in het repareren en onderhouden van beamers. Wij werken met een aantal simpele stappen.

  1. U stuurt uw beamer op m.b.v. het reparatie formulier. Verpak de beamer altijd in een doos gevuld met luchtkussens of zacht materiaal en voorzie de beamer van een ‘breekbaar’ sticker. U bent verantwoordelijk voor de verzending van de beamer. Het is verstandig om de beamer te verzekeren voor het transport. Bewaar ook altijd uw verzendbewijs zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder. Vraag hiernaar bij de Postnl of uw vervoersbedrijf.
     
  2. U krijgt een ontvangstbevestiging en vervolgens binnen 7 werkdagen netjes een prijsopgave per mail. In de prijsopgave staat wat er mis is met de beamer, wat er aan uw beamer gerepareerd moet worden en wat dit u exact gaat kosten.
     
  3. Maak een economisch overwogen keuze; Laat de beamer repareren voor de prijs van de prijsopgave of niet. Indien u de beamer laat maken, ontvangt u een factuur en krijgt u uw beamer weer netjes teruggestuurd.
     
  4. Indien u uw beamer niet wilt laten maken, dan kunt u uw beamer achterlaten bij het reparatiebedrijf. U betaald dan niets! De onderdelen van uw beamer worden dan hergebruikt voor reparaties. Wilt u uw beamer terug, dan betaald u de onderzoeks- en verzendkosten en wordt de beamer aan u teruggestuurd. Op deze wijze wordt u eerlijk behandeld. De onderzoekskosten bedragen € 65,00 per uur en de verzendkosten € 9,95.

Aanschaf nieuwe beamer

Uiteraard kunnen wij u helpen met de zoektocht naar een nieuwe beamer, indien uw beamer niet meer gerepareerd kan worden. Stuur ons een e-mail en wij sturen u een offerte voor een vergelijkend model.

Reparatie formulier

Stuur altijd een reparatie formulier mee met uw defectie beamer. U kunt via de link het reparatie formulier downloaden en afdrukken: Reparatie formulier

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder.

Tags: Beamerlamp kopenOnderhoud beamer

Meer over garantie:

Garantie beamerlamp
Garantieprocedure
Garantievoorwaarden
Reparatiekosten
Reparatieperiode

Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x