Reparatie beamer

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Reparatie beamer


Terug naar Garantie

Reparatie procedure

Beamerexpert werkt nauw samen met specialisten in het repareren en onderhouden van beamers. Wij werken met een aantal simpele stappen.

 1. Bel ons op +31(0)23-5517909 en vertelt u ons meer over uw beamer. Hoe oud is deze, hoe vaak wordt deze gebruikt, waar hangt de beamer, wat zijn de klachten, etc. Wij geven u direct advies of het economisch verantwoord is om uw beamer nog te repareren. Wanneer het te duur is kunnen wij u direct adviseren over een nieuwe en vergelijkwaardige beamer.

 2. U stuurt uw beamer op m.b.v. het reparatie formulier. Verpak de beamer altijd in een doos gevuld met luchtkussens of zacht materiaal en voorzie de beamer van een ‘breekbaar’ sticker. U bent verantwoordelijk voor de verzending van de beamer. Het is verstandig om de beamer te verzekeren voor het transport. Bewaar ook altijd uw verzendbewijs zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder. Vraag hiernaar bij de Postnl of uw vervoersbedrijf.
   
 3. U krijgt een ontvangstbevestiging en vervolgens binnen 7 werkdagen netjes een prijsopgave per mail. In de prijsopgave staat wat er mis is met de beamer, wat er aan uw beamer gerepareerd moet worden en wat dit u exact gaat kosten.
   
 4. Maak een economisch overwogen keuze; Laat de beamer repareren voor de prijs van de prijsopgave of niet. Indien u de beamer laat maken, ontvangt u een factuur en krijgt u uw beamer weer netjes teruggestuurd.
   
 5. Indien u uw beamer niet wilt laten maken, dan kunt u uw beamer achterlaten bij het reparatiebedrijf. U betaalt dan niets! De onderdelen van uw beamer worden dan hergebruikt voor reparaties. Wilt u uw beamer terug, dan betaalt u de onderzoeks- en verzendkosten en wordt de beamer aan u teruggestuurd. Op deze wijze wordt u eerlijk behandeld. De onderzoekskosten bedragen € 65,00 per uur en de verzendkosten € 9,95.

Aanschaf nieuwe beamer

Uiteraard kunnen wij u helpen met de zoektocht naar een nieuwe beamer, indien uw beamer niet meer gerepareerd kan worden. Stuur ons een e-mail en wij sturen u een offerte voor een vergelijkend model.

Reparatie formulier

Stuur altijd een reparatie formulier mee met uw defectie beamer. U kunt via de link het reparatie formulier downloaden en afdrukken: Reparatie formulier

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met +31(0)23-5517909. Wij helpen u graag verder.

Tags: Beamerlamp kopenOnderhoud beamer

Meer over garantie:

Garantie beamerlamp
Garantieprocedure
Garantievoorwaarden
Reparatiekosten
Reparatieperiode

Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
 

 

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x