Originele beamerlampen

Originele beamerlampen

Beamerlampen expert koopt in bij de fabrikanten zelf of via de officiele kanalen, aangewezen door de fabrikanten, zoals distributieurs. Hierdoor krijgt u bij Beamerlampen expert waar voor uw geld en krijgt u alleen het beste en dus originele producten. Helaas zijn er vele vervalsers en oplichters op de markt.

Hieronder kunt u een aantal redenen voor het gebruik van originele producten en originele beamerlampen vinden. Met daarnaast antwoorden op veel voorkomende vragen m.b.t. niet originele producten en beamerlampen.

Waarom voor originele beamerlampen kiezen?

Naast de meest voor de hand liggende reden om originele producten te kopen, namelijk dat vervalsingen illegaal zijn, zijn er nog tal van voordelen die originele beamerlampen aantrekkelijk maken.

Uitstekende prijs-prestatieverhouding

Originele producten zijn uiteindelijk voordeliger en leveren betrouwbare prestaties zodat de totale kosten laag blijven. Vervalsingen belemmeren de kwaliteit en verhogen de kosten doordat de resultaten ondermaats zijn en er telkens onderdelen opnieuw moeten worden vervangen. Goedkoop is immers duurkoop.

Uitzonderlijke kwaliteit

Originele beamerlampen bieden een correcte en natuurlijke beeld weergave. De lamptechnologie is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Vervalste beamerlampen bieden geen enkele kwaliteitsgarantie en onderzoek is er niet of nauwelijks geweest. Hierdoor kan ontploffingsgevaar ontstaan.

Beproefde betrouwbaarheid

Originele beamerlampen leveren gegarandeerde prestaties, zonder enig verlies van de lichtopbrengst en zonder verlies van kleuren om zo mislukte presentaties tegen te gaan. De garantie die de fabrikant voor een originele beamerlamp biedt, garandeert uitstekende beeldresultaten zonder problemen.

Bekroonde support en garantie

Alle originele producten worden ondersteund door de support, service en kwaliteit van de bekende fabrikanten. Alleen wanneer u originele producten gebruikt, profiteert u van de voordelen van uw garantie. Bij gebruik van vervalste beamerlampen vervalt de garantie op uw beamer zelfs.

Wat maakt een beamerlamp tot een vervalste beamerlamp?

Bij vervalsing in de wereld van benodigdheden gaat het om het fabriceren met de bedoeling die zodanig op de markt te brengen dat de indruk ontstaat dat het om het originele product gaat, terwijl dat niet het geval is. Dat gaat vaak gepaard met het verpakken van de beamerlamp in een doos die veel weg heeft van de originele verpakking. Dit kan klanten ertoe verleiden om meer voor het product te betalen betalen omdat ze in de veronderstelling verkeren dat de beamerlamp een origineel legitiem product is.

Online wordt er op de productpagina van een namaak lamp vaak gewoon gebruik gemaakt van de officiële merk logo´s van de fabrikant, zodat de indruk bestaat dat u een origineel product koopt. Let daarom altijd op de merknaam die genoemd wordt. Wanneer dit niet de originele merknaam is, of wanneer de prijs te mooi is om waar te zijn, vertrouw het bedrijf dan niet.

Hoe ernstig is het vervalsingsprobleem?

De OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development) schat dat er jaarlijks zo'n 200 miljard dollar omgaat in vervalste goederen. De WCO (World Customs Organization) en de Internationale Kamer van Koophandel geloven dat er met de handel in vervalste goederen zo'n 500 miljard euro aan de wereldeconomie wordt onttrokken, dat staat gelijk aan een verlies van ongeveer 5-8% van de wereldwijde handel in merkartikelen, inclusief de illegale handel in namaak beamerlampen. Naar schatting gaan alleen al in Europa zo´n 200.000 banen verloren als gevolg van vervalsingspraktijken.

Wat wordt er naast gewone gebruiksgoederen (zoals handtassen, T-shirts) nog meer vervalst en waar?

Vervalsers proberen ieder product waarmee ze geld kunnen verdienen na te maken en dat gaat altijd ten koste van de consument. Naast handtassen, dvd’s, zonnebrillen, horloges en andere producten voor straatverkoop, bestaat er een levendige wereldwijde handel in vervalsingen op het gebied van persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, elektronica en auto-onderdelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden; ieder product waaraan een merknaam verbonden is heeft inherente toegevoegde waarde en vervalsers proberen die te gebruiken om nog meer winst te maken. Vervalsers zijn wereldwijd actief en daarom is het belangrijk om overal en altijd waakzaam te zijn en te zorgen dat mensen de risico's en de gevaren van vervalste goederen kennen.

Kortom; De originele versie is altijd beter!

Wilt u meer weten over originele producten of twijfelt u bij een aanbieder van beamerlampen, neem dan contact met ons.

Wij helpen u heel graag met dit onderwerp!

Gerelateerde onderwerpen:

- Originele beamerlampen vs compatible beamerlampen. Video
Risico met niet originele beamerlampen
- Hulp bij het kiezen van de juiste beamerlamp 

Getagged; Originele beamerlamp

Vragen of advies over originele beamerlampen?

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x