Medewerkers Beamerexpert

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Medewerkers Beamerexpert


Terug naar Over Beamerlampenexpert

Het team van Beamerexpert

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, onze klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij Beamerexpert. Hieronder kunt u ons team bekijken en persoonlijk benaderen.

Ramon Schuller

Als eigenaar van het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor sales, crediteuren- en debiteurenadministratie, online marketing en de website in het algemeen. Vanaf mijn 15e verkocht ik al televisies en na al die jaren ben ik zeer bekend geraakt met audiovisuele producten. Expert voor beamers, projectieschermen, large displays, draadloos presenteren, touchscreens en whiteboards.

Ramon Schuller | Beamerexpert
E-mail Ramon | Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Jip Poos

Als eerste werknemer van Beamerexpert werkt Jip inmiddels alweer 5 jaar voor ons en is  hij verantwoordelijk voor het maken van offertes en telefonische sales. Jip kijkt samen met u naar uw situatie en komt vervolgens met een geschikt voorstel. Het kan ook zijn dat hij even bij u komt kijken op locatie. Daarnaast onderhoudt en installeert Jip de beamers, projectieschermen, large displays en touchscreens bij onze klanten. Hij heeft al honderden beamers in zijn handen gehad en kan zich daarom met recht een expert noemen. Jip gaat pas weg als de presentatieruimte bij u in topvorm is.

Jip Poos | Beamerexpert
E-mail Jip| Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Boudewijn Muijser

Boudewijn wordt enthousiast van creëren. Of dat nou goede klantrelaties zijn, een geolied en bevlogen team of een scherpe begroting. Met zijn ervaring in diverse marketing en sales rollen ziet hij het als zijn taak om de organisatie te helpen op een gezonde manier verder te laten groeien. Daarbij ligt de nadruk op kwalitatieve klantenservice, aftersales, hr, marketing en zo nu en dan een kritische blik.

Boudewijn Muijser | Beamerexpert
E-mail Boudewijn| Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Vince Balk

Vince is verantwoordelijk voor de inhoud van de webshop. Dit betekent dat hij het assortiment up-to-date houdt door nieuwe producten te importeren of handmatig aan te maken. Dit omhelst de product afbeeldingen, teksten en SEO.  Hij overlegt met externe partijen over (nieuwe) functionaliteiten en over de beste wijze om bijvoorbeeld productfeeds te implementeren. Daarnaast schrijft hij pagina's waarmee wij onze klanten kunnen informeren en adviseren over de aankoop van producten.

Vince Balk | Beamerexpert
E-mail Vince | Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Lizzy Maesen bij Beamerexpert

Lizzy Maesen

Lizzy maakt deel uit van de klantenservice. Zij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer u een probleem met een product of levering heeft staat Lizzy voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Lizzy behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig.

E-mail Lizzy | Bel +31 (0)23-5517909

Joost Lagerweij

Joost is product manager en maakt daarnaast deel uit van de klantenservice. Hij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten en is expert op het gebied van large displays en digital signage. 

Joost Lagerweij

E-mail Joost | Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Thijs Dickmann

Thijs maakt deel uit van de klantenservice. Hij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer u een probleem met een product heeft staat Thijs voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Thijs behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig. Ook voert Thijs de producten voor de website in en verzorgt de productteksten.

Thijs Dickmann| Beamerexpert
E-mail Thijs | Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Sam Bosscha

Sam maakt deel uit van de klantenservice. Zij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer u een probleem met een product of levering heeft staat Sam voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Sam behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig.

Sam Bosscha | Beamerexpert
E-mail Sam | Bel 023-5517909 (NL) of 032-932609 (BE)

Een klacht of suggestie voor iemand van ons team?

Beamerexpert komt dagelijks in contact met vele klanten. Daarbij doen wij ons uiterste best om u op een professionele, vriendelijke en integere wijze van dienst te zijn. Suggesties en klachten zien wij als waardevolle informatie om onze dienstverlening en team te verbeteren. Wij stellen het op prijs als u deze onder onze aandacht wilt brengen.

Meld uw probleem of suggestie.

Meer uit Over Beamerlampenexpert:

Over ons
10 redenen om te bestellen
Keurmerken
Medewerkers
Organisatiegegevens
Onze klanten
Sociale netwerken
Vacatures


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
 

 

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x