Medewerkers Beamerexpert

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Veiligheid en privacy
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 

{/sidebar-left}{sidebar-right}

Medewerkers Beamerexpert


Terug naar Over Beamerlampenexpert

Het team van Beamerexpert

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, onze klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij Beamerexpert. Hieronder kunt u ons team bekijken en persoonlijk benaderen.

Medewerkers Beamerexpert
Het team van Beamerlampenexpert

Ramon Schuller | Beamerexpert

Ramon Schuller

Als eigenaar van het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor sales, crediteuren- en debiteurenadministratie, online marketing en de website in het algemeen. Vanaf mijn 15e verkocht ik al televisies en na al die jaren ben ik zeer bekend geraakt met audiovisuele producten. Expert voor beamers, projectieschermen, large displays, draadloos presenteren, touchscreens en whiteboards.

E-mail Ramon | Bel +31 (0)23-5517909

Jip Poos | Beamerexpert

Jip Poos

Als eerste werknemer van Beamerexpert werkt Jip inmiddels alweer 5 jaar voor ons en is  hij verantwoordelijk voor het maken van offertes en telefonische sales. Jip kijkt samen met u naar uw situatie en komt vervolgens met een geschikt voorstel. Het kan ook zijn dat hij even bij u komt kijken op locatie. Daarnaast onderhoudt en installeert Jip de beamers, projectieschermen, large displays en touchscreens bij onze klanten. Hij heeft al honderden beamers in zijn handen gehad en kan zich daarom met recht een expert noemen. Jip gaat pas weg als de presentatieruimte bij u in topvorm is.

E-mail Jip | Bel +31 (0)23-5517909

Boudewijn Muijser | Beamerexpert

Boudewijn Muijser

Boudewijn wordt enthousiast van creëren. Of dat nou goede klantrelaties zijn, een geolied en bevlogen team of een scherpe begroting. Met zijn ervaring in diverse marketing en sales rollen ziet hij het als zijn taak om de organisatie te helpen op een gezonde manier verder te laten groeien. Daarbij ligt de nadruk op kwalitatieve klantenservice, aftersales, hr, marketing en zo nu en dan een kritische blik.

E-mail Boudwijn | Bel +31 (0)23-5517909

Vince Balk | Beamerexpert

Vince Balk

Vince is verantwoordelijk voor de inhoud van de webshop. Dit betekent dat hij het assortiment up-to-date houdt door nieuwe producten te importeren of handmatig aan te maken. Dit omhelst de productafbeeldingen, teksten en SEO.  Hij overlegt met externe partijen over (nieuwe) functionaliteiten en over de beste wijze om bijvoorbeeld productfeeds te implementeren. Daarnaast schrijft hij pagina's waarmee wij onze klanten kunnen informeren en adviseren over de aankoop van producten.

E-mail Vince | Bel +31 (0)23-5517909

Lizzy Maesen | Beamerexpert

Lizzy Maesen

Lizzy maakt deel uit van de klantenservice. Zij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze beamerlampen. Ook wanneer u een probleem met een product of levering heeft staat Lizzy voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Lizzy behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig. Daarnaast is Lizzy verantwoordelijk voor de financiele administratie.

E-mail Lizzy | Bel +31 (0)23-5517909

Joost Lagerweij | Beamerexpert

Joost Lagerweij

Joost is product manager en maakt daarnaast deel uit van de klantenservice. Hij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten en is expert op het gebied van large displays en digital signage.

E-mail Joost | Bel +31 (0)23-5517909

Tom de Vries| Beamerexpert

Tom de Vries

Tom heeft met zijn ervaring in de horeca een oog voor details en is messcherp op de inkoop van het assortiment. Tom verzorgt naast inkoop en sales ook de HR voor het team. Waar nodig assisteert Tom bij de installaties.

E-mail Tom | Bel +31 (0)23-5517909

Thijs Dickmann| Beamerexpert

Thijs Dickmann

Thijs maakt deel uit van de klantenservice. Hij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer u een probleem met een product heeft staat Thijs voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Thijs behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig. Ook voert Thijs de producten voor de website in en verzorgt de productteksten.

E-mail Thijs | Bel +31 (0)23-5517909

Sam Bosscha | Beamerexpert

Sam Bosscha

Sam maakt deel uit van de klantenservice. Zij informeert en adviseert onze klanten bij de aankoop van onze producten. Ook wanneer u een probleem met een product of levering heeft staat Sam voor u klaar om dit netjes en snel voor u af te handelen. Sam behandelt de inkomende mail en assisteert u telefonisch waar nodig.

E-mail Sam | Bel +31 (0)23-5517909

Een klacht of suggestie voor iemand van ons team?

Beamerexpert komt dagelijks in contact met vele klanten. Daarbij doen wij ons uiterste best om u op een professionele, vriendelijke en integere wijze van dienst te zijn. Suggesties en klachten zien wij als waardevolle informatie om onze dienstverlening en team te verbeteren. Wij stellen het op prijs als u deze onder onze aandacht wilt brengen.

Meld uw probleem of suggestie.

Meer uit Over Beamerlampenexpert:

Over ons
10 redenen om te bestellen
Keurmerken
Medewerkers
Organisatiegegevens
Onze klanten
Sociale netwerken
Vacatures


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail    Chat met de expert
 

 

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x