Online beamerlampen kopen

Hoe bescherm ik mezelf bij het online kopen van een beamerlamp tegen oplichters en nep lampen?

U leest op deze pagina hoe u zich kunt beschermen tijdens het online winkelen voor beamerlampen.

De volgende tips zullen u helpen bij het online kopen van een beamerlamp. Een paar vragen kan u al snel veel tijd en geld besparen.

1. Als het bedrijf beamerlampen zonder plastic behuizing aanbiedt, wees dan voorzichtig met de installatie van de lamp.

Projector fabrikanten verkopen in het algemeen geen losse lampen zonder plastic behuizing. Dit heeft te maken met de veiligheid, namelijk het risico om de lamp of de behuizing te beschadigen. Er zijn echter wel modellen, waarvoor losse lampen worden gemaakt. U zult zich af moeten vragen of u een zorgeloze, gebruiksvriendelijke vervangbare lampmodule wilt bestellen of dat u een losse lamp wilt gaan inbouwen? Wanneer hoge kosten een factor zijn, zijn er naast de losse lamp andere veilige opties beschikbaar, zoals onze originele lamp met universele behuizing. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

2. Altijd vragen "Krijg ik een originele lamp met originele behuizing van de oorspronkelijke projector fabrikant?"

Deze eenvoudige vraag kan u beschermen tegen het per ongeluk aankopen van een slecht gelabeld product. De meeste webstores hebben een contact pagina, waar u een e-mailbericht kunt verzenden of een bericht kunt achterlaten. Wanneer ze deze pagina niet hebben, dan raad ik u af om in zee te gaan met dit bedrijf. Waar moet u immers heen wanneer de lamp defect aankomt of de3fect raakt tijdens het gebruik van de lamp.

Het beste blijft echter om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Als het antwoord wat u krijgt onduidelijk is, of wanneer er verwarrende tekst wordt gebruikt of wanneer eenvoudig de vraag wordt vermeden, moet u heel voorzichtig zijn. Vergeet niet, dat een tekst als; Deze lamp past in uw Sony projector, een geheel andere omschrijving is als; Deze lamp past bij uw projector en wordt gemaakt door Sony. Zorg er altijd voor dat u weet wat u precies koopt.

Beamerlampenexpert verkoopt originele beamerlampen, welke vervaardigt zijn na jarenlang testen op prestaties van de lamp, helderheid en levensduur van de lamp. Alle beamerlampen worden geleverd met 3 tot 6 maanden garantie.

3. Fabrieksgarantie op een beamerlamp

Altijd controleren dat u een goede en logische fabrieksgarantie garantie bij de lamp krijgt, met name wanneer u denkt dat u een compatibel product wordt verkocht.
Behandel bedrijven die onduidelijk zijn over wat ze verkopen of zeer goedkoop zijn, met de nodige voorzichtigheid. Een bepaalde garantie is nutteloos als de lamp schade aan uw projector veroorzaakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat de lamp, niet onderhevig geweest aan vele tests, simpelweg ontploft.

4. Als u advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Mochten er vragen zijn of wilt u gewoon direct contact, bel dan met 023-5517909, gebruik onze live chat button rechtonderaan de website of stuur een e-mail naar de beamerlampen expert. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde onderwerpen:

Vond u dit artikel interessant? De volgende pagina's zijn dan ook interessant voor u:

Originele beamerlampen vs nep- en imitatie lampen
Originele beamerlampen video
Risico met niet originele beamerlampen

Tags: Type beamerlamp, soort beamer, modelnummer, serienummer

Handige links: BeamersBeamerlamp kopen

Vragen of advies over het kopen van beamerlampen?

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x