Beamerlamp kopen

Een beamerlamp is het hart van je beamer - het essentiële onderdeel dat de magie van films, presentaties en diavoorstellingen tot leven brengt. Of je nu een thuisbioscoop hebt of een professionele presentator bent, de keuze van de juiste beamerlamp is van cruciaal belang om de best mogelijke beeldkwaliteit en prestaties garanderen. 

Wij leggen in 4 handige stappen uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe beamerlamp.

1. Merk en type beamer

Voor elke beamer is een aparte lamp beschikbaar. Daarom moet je als eerste kijken naar het merk van jouw beamer, vervolgens naar het type. Je kan het merk en type van jouw beamer vaak onder of achterop jouw beamer - op een witte of grijze sticker - vinden. 

Meer lezen over het achterhalen van het type van jouw beamer.

2. Beamerlamp zoekmachine

Nu je het merk en type van jouw beamer weet, kan je op zoek gaan naar de beamerlampopties voor jouw beamer. Door het volgen van twee gemakkelijke stappen op de homepage, kan je alle beamerlamp opties op een rij te zien krijgen.

Stap 1. Selecteer bij de oranje 1 eerst het merk van jouw beamer in het pulldownmenu.
Stap 2. Selecteer vervolgens bij de oranje 2 het type van jouw beamer in het pulldownmenu.

Vervolgens krijg je alle beamerlampopties voor jouw beamer te zien.

Direct naar beamerlamp zoeken.

3. Meerdere beamerlamp opties 

Voor beamers zijn er soms meerdere beamerlamp opties beschikbaar. Voor het grootste aantal beamers krijg je 1 tot 3 lampopties te zien, maar voor een aantal beamers zijn er zelfs 5 beamerlamp opties beschikbaar. Alle lampopties passen zonder problemen perfect in jouw beamer. De beamerlampen zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat je jouw beamer weer optimaal kunt gebruiken.

Waar beschikbaar, heb je de keuze uit de volgende 5 verschillende soorten beamerlampen:

  1. Originele lamp met originele behuizing. 
  2. Originele lamp met merk behuizing. 
  3. Originele losse lamp zonder behuizing. 
  4. Merk lamp met behuizing. 
  5. Losse merk lamp zonder behuizing.  

Wat houden deze beamerlamp opties precies in? Je kan hieronder meer informatie vinden:

Uitleg over het verschil tussen de verschillende beamerlamp opties
Video uitleg over het verschil tussen de verschillende beamerlamp opties 
Risico's met niet originele lampen

4. Kies de gewenste beamerlamp

Nu je één of meerdere beamerlamp opties op een rij heeft voor jouw beamer, kan je een overwogen keuze maken en bepalen welke lampoptie het beste voor jou geschikt is. Voor de een is de kwaliteit erg van belang en voor de ander is de prijs meer van belang. Of de een is nu eenmaal minder handig of wil wat minder moeite doen om een beamerlamp te vervangen. 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dan kan je de beamerlamp bestellen en afrekenen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de beamerlamp zo snel mogelijk jouw kant opkomt. Als bedrijf of school kan je ook op rekening bestellen. Geen probleem!

Meer lezen over: Bezorgen en afhalen of Betaalmethodes.

Vraag gratis een offerte aan

Wil je dat wij je helpen met het maken van een keuze of wil je dat wij de lampopties voor jouw beamer in een e-mail op een rij zetten? Vraag dan geheel gratis een offerte aan. Je krijgt dan snel een scherp voorstel op maat van ons desgewenst met vervangservice of beameronderhoud. Wij reageren al binnen 30 minuten en helpen je graag.

Vragen of advies over het kopen van een beamerlamp?

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x