Voucher verzilveren

{sidebar-left}

Klantenservice


Bestellen
Betalen
Bezorgen & afhalen
Retourneren
Garantie
Over Beamerexpert
Uw mening telt
Contact


Zelf doen


Mijn account
Beamerlamp vervangen
Klacht melden
Wil je niets missen?
Wil je ons volgen?
 
{/sidebar-left}{sidebar-right}

Voucher verzilveren


Terug naar Betalen

Zo werkt het

Beamerlampenexpert heeft regelmatig acties. Wij maken hierbij gebruik van een vouchercode. Wanneer u gebruik wilt maken van een actie, dan kunt u de code van de voucher invullen bij de stap 'betalen' in de kassa. U mag de vouchercode meerdere keren gebruiken gedurende de looptijd van een betreffende actie.

Vouchercode

Bij elke kortingscode horen spelregels, die staan vermeld bij de actie. Voldoe je niet aan één of meerdere spelregels, dan wordt de korting niet verrekend. Als je wel aan alle voorwaarden voldoet, wordt het bedrag van de korting (eventueel naar verhouding) verrekend in de prijs van de artikelen, die in de winkelmand liggen. Direct nadat je op 'voucher verzilveren' klikt, zie je bij de prijzen of en hoe de korting is verrekend.

Na afronding van je bestelling ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Hierin worden de nettoprijzen per artikel getoond inclusief de verrekende korting door het verzilveren van de code. In het besteloverzicht ziet u bij uw bestelling ook de nettoprijs per artikel.

Stuur je een artikel retour of annuleer je (een deel van) de bestelling dan vervalt de korting voor dat artikel. Stuur je de hele bestelling retour, dan vervalt de hele korting.

Vergeten de code te verzilveren?

Ben je vergeten de vouchercode te verzilveren, dan kun je deze alleen maar bij een nieuwe bestelling tijdens de looptijd van de betreffende actie gebruiken. Is de looptijd voorbij; gelukkig hebben we heel regelmatig acties met weer nieuwe vouchercodes.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer over betalen:

Betaalmogelijkheden
Betaalgegevens
Betaling mislukt of geweigerd
Voucher verzilveren
Op rekening bestellen
Terugbetaling


Terug naar de Klantenservice{sidebar-left}{/sidebar-left}{sidebar-right}

Kunnen wij u ergens mee helpen? 
 

Onze klantenservice staat van 8.30 - 18.00 uur voor u klaar! 

 Bel +31(0)23-5517909    Stuur ons een e-mail   Chat met de expert 

{/sidebar-right} 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x